Fanø strand & singletrack

Vi afholder i år igen løbet Fanø Strand & Singletrack, som er et helt unikt løb, idet vi udnytter den fantastiske mulighed vi har her på øen: Nemlig at vores MTB spor ligger lige op ad den brede strand, kun adskilt af en række klitter. Derfor er det muligt at lave et løb som både har kørsel på stranden og i vores singletrack spor inde i klitplantagen. Løbet laves i samarbejde med Naturstyrelsen i Blåvandshuk, som har givet os tilladelse til brugen af arealet og Varde Cykelklub, som hjælper os med tidtagning mv.

Løbet er et supplement til vores faste årlige arrangement, Fanø Rundt, som afholdes i oktober. Forskellen er at Fanø Strand & Singletrack er et løb på tid, hvor Fanø rundt er guidede ruter rundt på øen.

Fanø Strand og singletrack er et MTB løb på Fanø, hvor det er muligt at tilmelde sig i flere forskellige klasser, så der er noget for både motionisten, som gerne vil prøve at deltage i et løb og opleve hvad Fanøs natur kan byde på. Men det er også for sportsrytteren, som har brug for at prøve kræfter mod konkurrenterne i en anderledes natur og sammensætning end vanligt.

Selve sporet byder ikke på de mange højdemeter, men da hele Fanø er opstået gennem klitdannelser byder sporet på mange hurtige flowstykker og og tekniske passager. Der er garanti for at det er muligt at få høj puls.
Samtidig har sporbyggerne i det forløbne år arbejdet hårdt på at få klargjort en stor ny sektion. Den glæder de sig meget til at få vist frem.

Se mere på link til Venstre omkring løbets proportioner og tilmelding.

Vi glæder os meget til at se dig!

Fanø MTB.

 

 

Se herover vores spot fra stranden

Fanø Strand

Tilmelding dig løbet her.

Tilmelding