FANØ RUNDT 2019

Opdatering 22/9 2019:

Vi melder alt udsolgt!

Vi har valgt at ændre lidt på rammerne i forhold til de forrige år. Vi ser det som en ny og måske positiv retning for arrangementet.

Der er mange årsager til dette. Den primære er, at vi i år ikke kunne få de lokaler, vi hidtil har benyttet ved indskrivning og afsluttende spisning.

Til vores held er det hyggelige Fanø Bryghus velvilligt trådt til, og har givet os lov at benytte deres lokaler til den afsluttende spisning af vores chili con carne. Og det er vi meget glade for.

Vi har rykket mødested og omklædningen over i skolehallen, som er den røde hal bag ved Fanøhallen.

Det skal i udgangspunktet ikke på nogen måde komme de tilmeldte til last at vi ændrer i programmet, hvorfor vi som lovet fortsat giver en lille øl fra Fanø Bryghus, eller en vand til maden.

Dette vil naturligvis gå lidt ud over budgettet i arrangementet.

De som måtte føle for det er velkomne til at støtte og hjælpe os med at takke bryghuset for deres velvillighed, ved at tilkøbe en ekstra øl.

Bemærk at vi fortsat lader et evt. overskud fra denne dag støtte Nordsøbadet ved Fanø Bad. Vi har ingen aftale med Bryghuset om at tjene på deres ekstra ølsalg.

Vi er pt. oppe på 58 tilmeldte og vi lukker tilmeldingen, når vi har 100 deltagere. Så der er stadig lidt pladser at få ved dette fine arrangement.

Herunder er her det opdaterede program for dagen. Hjælp os gerne med at dele det. 

Der bliver løbende opdateret og lagt nyt op på vores Facebook side omkring selve dagen, ligesom det er muligt her at stille os spørgsmål mv.:
​FANØ MTB FACEBOOKSIDE

Fanø rundt 2019 folder 2
Fanø Rundt 2019 Folder